Huizen

Dit Los Angeles Guesthouse heeft een serieuze stijl

Huizen Dit Los Angeles Guesthouse heeft een serieuze stijl

Closet Full of Skeletons | THE SOLVE IT SQUAD RETURNS Part 2 (Juni- 2019).

Anonim

Een paar op maat gemaakte chaise longues bedekt met een Cowtan & Tout katoen flankeren de woonkamer open haard; de poef is gekleed in een stof Alexandra Champalimaud van Holland & Sherry. Witte Finn Juhl-stoelen van Design Within Reach.

Een paar op maat gemaakte chaise longues bedekt met een Cowtan & Tout katoen flankeren de woonkamer open haard; de poef is gekleed in een stof Alexandra Champalimaud van Holland & Sherry. Witte Finn Juhl-stoelen van Design Within Reach.

Wat doe je als er geen klant is - ik bedoel niemand om specifiek voor te ontwerpen - omdat het huis waar je aan werkt eigenlijk niet bedoeld is als iemand om thuis te zijn? Het antwoord is natuurlijk dat je een verhaal moet verzinnen. Ik ontdekte dit toen ik werd gevraagd om een ​​pension te versieren voor een paar dat al vastgezeten was in een echt mooi en belangrijk landgoed aan de westkant van Los Angeles. Ze hebben net een huisje uit de jaren zestig in Cotswolds-cottage-stijl naast hun eigendom gekocht en ondanks hun voorliefde voor verfijnde, neutrale interieurs, voelde ik dat ze hier op zoek waren naar iets avontuurlijkers.

Dit project, mijn eerste in LA, kwam in mijn leven door de grote landschapsontwerper Deborah Nevins, die al meer dan twintig jaar voor deze klanten werkte. De al even vooraanstaande architect Marc Appleton was ook al verbonden. Dus, met een mild geval van het impostorsyndroom bij het toetreden tot dit krachtige team, presenteerde ik het idee iets "jongs" te doen, waardoor een plek vol kleur en stevige meubelcombinaties ontstond, ondanks de waardigheid van de architectonische envelop.

Omdat het huis van 4.000 vierkante voet een gastenverblijf zou moeten zijn, zouden we een paar kansen kunnen nemen. De eigenaars hoeven er niet elke dag mee te leven. Plus, het stel kinderen en kleinkinderen, dus misschien komt iemand jong opdagen. En afgezien van het tegemoetkomen aan gasten, zou het huisje ook fungeren als een soort hermitage voor de eigenaars - een uitje waar ze als stel konden eten, of waar ze een avond vrijaf konden nemen van volwassenen of gewoon van zichzelf zijn. Het is een nogal romantische gedachte.

Dit Los Angeles Guesthouse heeft een serie diashow met stijl

1 / 12Slide 1 van 12

Deborah Nevins ontwierp het nieuwe landschap. Architecturale renovatie door Marc Appleton.

Onze strategie voor de decoratie ging over het toevoegen van moderne tegenpunten aan de traditionele setting. In de woonkamer plaatsten we Finn Juhl Pelican stoelen naast glas-in-loodramen en verankerde het ene uiteinde van de met licht gevulde ruimte met een grote houten sculptuur / tafel die herinnert aan het werk van Alexandre Noll maar in feite door mijn buurman in zijn garage. Boven barst de kindervleugel los in de levendige kleuren en patronen van Josef Franks kenmerkende stoffen.

Zedd geeft een thuisrondleiding door zijn huis in de heuvels | Geopende deur

In de eetzaal, op zoek naar wat opwinding, zette ik witte reproductie Jean Prouvé stoelen naast een serieuze barokke schilderij, dat ik, na veel overrompelen, mocht bevrijden van zijn zware vergulde lijst. Ik schilderde ook het lage plafond een hoogglanzend modderig bruin om te proberen een beetje glamour toe te voegen en de kleinschaligheid van de kamer te verbergen. Maar iets voelde nog steeds niet goed, totdat de inspiratie me overhaalde om een ​​blauw-gele streep te maken in plaats van kroonlijsten. (Balthus keek naar zijn onvoltooide werk in een spiegel om te zien wat er ontbrak, ik doe dat 's avonds laat met iPhone-afbeeldingen.) "Het is een beetje zuidelijk van de grens", legde ik een zeer sceptisch Marc uit.Voor mij is het de vrolijke noot die de kamer nodig heeft, iets om ons eraan te herinneren dat we in Zuid-Californië zijn en de zon schijnt.

De grootste push-pull van het project was mijn campagne om het natuurlijke hout van de trap bloot te leggen, dat was ingegraven in tientallen jaren van witte verf. Ik wist dat dit huis een element van architecturaal houtwerk nodig had om terug te grijpen naar zijn Tudor-wortels en dat dit soort Elizabethaanse lambrisering oorspronkelijk nooit zou zijn geschilderd. We eindigden met het strippen van de leuning en de lambrisering onder de trap en het witwassen van de hele zaak.

Voor het volledige verhaal, schrijf je nu in en ontvang meteen de digitale editie.

Populaire Berichten