Allerbeste

Een moderne keukenrenovatie voor een Brooklyn Brownstone uit 1910

Allerbeste Een moderne keukenrenovatie voor een Brooklyn Brownstone uit 1910

Keuken renovatie Brasserie de Houtrib te Lelystad (November 2018).

Anonim

Ondanks zijn historische charme had de keuken van een brownstone uit 1910 in de wijk Crown Heights in Brooklyn een grote onderhoudsbeurt nodig. De klanten, van wie er één een modedesignschool runt in de door Manhattan getopte architect Jonathan Garnett van MNDPC en hun hoofdaannemer via Sweeten, een gratis platform dat matchmaker speelt voor renovatievriendelijke liefhebbers van woondecoraties, in combinatie met algemene aannemers in hun gebied. "De oorspronkelijke keuken was in b-vorm en niet inspirerend", zegt Garnett. "Het lag ook in de richting van een van de achterste hoeken van het huis en isoleerde het vanuit het hart van het huis." Het verzoek van de klant was een open lay-out waarbij de keuken een sterke relatie had met de twee andere kamers op dezelfde verdieping (de hoofdslaapkamer en de woonkamer). De eerste beslissing van Garnett was om het te verplaatsen en het te verdubbelen tot 240 vierkante voet. Door de lijnen tussen interieurs te vervagen en slimme organisatorische ideeën in te zetten, realiseerde de architect een naadloze flow - om nog maar te zwijgen van een korte koffiecute voor zijn klanten elke ochtend. Hier is hoe de doordachte plannen van Garnett resulteerden in de droomruimte van het paar, waarbij restauratie werd gecombineerd met moderne stijl.

"In plaats van een keuken te maken, vroegen we ons af hoe we een ruimte voor koken, eten en gezelligheid konden creëren", zegt de architect, die de ruimte tussen de hoofdslaapkamer en de woonkamer heeft verplaatst. Een lichtgrijze verf "tempert de schittering van zonlicht om een ​​zachtere sfeer te creëren, " zegt hij. Diagonaal gelegde vloerdelen en mahoniehouten inleg die tijdens de sloop zijn ontdekt, geven karakter aan de moderne keuken.

Een verlaagd plafond, TL-verlichting en overmaatse apparaten in de bestaande keuken wezen op de noodzaak van een groot herontwerp. Om de ruimte met de woonruimtes te combineren, duwde het team alle kasten en apparaten langs één lange muur, waardoor een onbelemmerde stroom van het ene uiteinde van het huis naar het andere werd gecreëerd.

Om een ​​meer persoonlijke omgeving te bevorderen, biedt open rekken een weergavegebied voor accessoires om onderdeel te worden van het decor. Mengfunctie en -ontwerp, Garnett verwerkte een slagersblok in het aanrecht voor eenvoudige toegang, terwijl grafische tegels animatie bieden aan de backsplash.

"Er is een neiging om zoveel mogelijk opslag in een keuken te stoppen, waardoor een kamer verstopt kan raken, " zegt Garnett, en hij koos ervoor om zoveel mogelijk openstaande muren te laten staan. De remedie: een hoge voorraadkast om omvangrijkere artikelen, kleine apparaten en dagelijkse benodigdheden op te bergen, waardoor meer kasten en laden vrijkomen voor favoriete items zoals porselein en kookgerei.

Populaire Berichten