Architectuur

Designer Retrospective: Thad Hayes

Architectuur Designer Retrospective: Thad Hayes

Westworld Season 1 Explained (Januari- 2019).

Anonim

"Dit specifieke beeld is de eetkamer van een upstate familiecomplex in New York. Ik vind deze kamer leuk omdat hij formeler is dan ik normaal zou doen. Mijn cliënt vroeg formaliteit en vroeg kunstenaar Stephen Hannock om aan het project mee te werken. Het voelt geweldig in de avond met dit grootse, adembenemende uitzicht op de Hudsonvallei om je heen tijdens een diner bij kaarslicht. "

Voor de formele eetkamer schilderde kunstenaar Stephen Hannock Tuscany on the Hudson , een schilderachtige muurschildering op doek, in de stijl van de Hudson River School. (Juni 1998)

"Ik heb met Evelyn Leonard Lauder aan veel projecten gewerkt, maar deze in Palm Beach was de meest lonende. Deze kamer toont de zorgvuldige restauratie die nodig is om het huis in de 21e eeuw te brengen. Ik heb twee zitjes gecreëerd in de grote formele woonkamer die goed functioneert voor grote familiebijeenkomsten. "

Oosterse elementen versieren de woonkamer. (November 2000)

"In de tijd dat ik dit appartement ontwierp, was het het meest" moderne "project dat ik heb gedaan. Ik hou vooral van dit uitzicht met de monumentale palissander schuifdeur die de slaapkamer scheidt van de studeer- / zitkamer. De ruimte is sereen en eenvoudig, maar behoudt uitnodigende warmte door het gebruik van hout dat is verwerkt in het aangepaste meubilair. "

Hayes transformeerde een klein Manhattan-appartement in een master suite voor een aangrenzende eenheid. Overmaatse deuren verbinden de slaapkamer met een zitkamer. De foto zonder titel 1985 is van Adam Fuss. (Februari 2000)

"Dit huis uit de jaren 1920 in Austin, Texas, ging over neutraliteit, eigendom van de verschillende opvattingen van de klant over kleur of gebrek aan kleur en het interieur visueel koel houden. Elke keer dat ik de werklocatie bezocht was het warm en vochtig en omdat ik uit Louisiana kwam wist ik precies hoe ik een slaapkamer met een koel gevoel moest creëren. Nadat de kamer bijna voltooid was, vonden we het paar Fornasetti geverfde panelen die mooi inpassen en de ruimte completeerden. "

De hoofdslaapkamer van een Austin-huis met een paar landschapspanelen uit circa 1950 Piero Fornasetti. Aan weerszijden van het teakbed, ontworpen door Hayes, zijn Franse lampen uit de jaren 40 van de vorige eeuw. (Juli 2001)

"Het was een genoegen om een ​​ruime kamer uit de slaapkamer te krijgen en een bad, kast en kleedkamer te creëren voor de vrouw van dit duo; hij kreeg een kleinere kleedkamer in de hal. Oorspronkelijk tekende ik een openhaard op de locatie van de ijdelheid in de hoop dat die paar weken koeler weer in de winter op de een of andere manier toestemming zouden geven voor dat idee, maar het vloog niet. Ze hielden van het idee, maar uiteindelijk zei ze dat het niet zou worden gebruikt. In plaats daarvan heb ik een ijdelheid gecreëerd die zich uitstrekt van muur tot muur en vervolgens een oversized spiegel ontworpen om schaal en belang te geven aan die hoogte. Het is een prachtige open ruimte die zowel functioneel als glamoureus is. "

Het hoofdbad van een huis in Austin. Russel Wright-lampen en een schilderij van Fuss rusten op de ijdelheid. (Juli 2001)

"Dit was het eerste project dat ik voor mezelf deed en dat eigenlijk ontworpen en bedacht was, in tegenstelling tot gewoon boodschappen doen om te voldoen aan de behoefte aan een bepaald meubelstuk dat nodig was. Ik heb er in het begin zoveel aarzelingen omheen, maar al snel begon ik van het proces te genieten. Ik hou van dit eenvoudige meditatieve en extra zicht op mijn woonkamer. Dit is een geweldige mix-gebruik ruimte, niet alleen voor praten, maar televisie kijken en eten en tekenen aan de grote centrale tafel, die 5 voet in het vierkant meet. Het middelste / salontafel is 24 inch hoog, maar het werkt perfect vanwege de lagere zithoogte van de gestoffeerde stoelen. "

Hayes 'eigen woonkamer in een herenhuis uit 1830 in Greenwich Village. Naga Antiek De rotsen van Chinese geleerden. (September 2003)

"Ik ben dol op deze cipressenpan woonkamer. Het was zo warm en perfect - het enige wat ik moest doen, was een paar meubels ontwerpen. De gebroken witte linnen stof op de banken en het linnen tapijt contrasteren mooi met de donkere vloeren en de rijke cipres op de muren. De kamer, zelfs bij de lambrisering, voelt altijd fris en helder aan. "

Hayes herleefde een huis uit 1964 in Baton Rouge, Louisiana, voor een yoga-instructeur. (Maart 2004)

"Ik heb verschillende projecten voor deze familie gedaan, variërend van twee appartementen in New York City tot een Victoriaanse in Telluride en deze familieverbinding in de Hamptons. Dit familiehuis op een groot stuk land dateert uit het begin van de 20e eeuw. De vrouw h vroeg om een ​​blauw en wit schema voor het huis omdat ze vond dat het cool, fris en geschikt was voor het strand. Ik gaf haar blauw en wit, maar voegde mijn aanraking toe in het zwart / bruin gebeitste meubilair, dat gewicht geeft en voorkomt dat de interieurs er te kostbaar uitzien. "

Het 100 jaar oude Shingle Style-zomerhuis van een familie in de Hamptons werd gerestaureerd en uitgebreid door de New Yorkse architect Alan Wanzenberg. Voor de lichte ruimte mengde Hayes een circa 1860 Franse kast met ebonieten, gevuld met 19e-eeuwse melkbekers, met zijn eigen versie van klos-gedraaide stoelen en een lage tafel in Chinese stijl. (Januari 2005)

"Dit is een geweldig beeld dat laat zien dat een gebaar - zoals het maken van openingen langs de venstermuur, enfilade - een meer open ruimte creëert in kleine appartementen. Het biedt meer licht en lucht en creëert een gevoel van openheid en lichtheid. "

Voor een appartement in Manhattan breidde Hayes visueel de woon- / eetkamer uit, die nu naar de lounge, de studeerkamer en de slaapkamer leidt. (Februari 2006)

"Dit weidse uitzicht toont de belangrijkste leefruimte die bestaat uit een zithoek en een eethoek. Dit huis ging over schoon, sereen en warm zijn. Het drama bevindt zich in de hoogte van het plafond, het zwevende dak erboven en de verbazingwekkende weide en rivier daarbuiten, die steeds verandert. Alle gebaren die ik heb gemaakt, zijn in directe reactie op dat idee. '

Hayes werkte vanaf het begin samen met Thompson, Makris en Reed, een landschapsarchitect. Raamwanden die de woon- en eetruimten omspannen benadrukken het uitzicht op de wei en de getijdenrivier daarachter. Milton Avery's White Wave rust op een console. Het Japanse scherm is circa 1850. (juni 2007)

"Dit is een grote 'lodge'-achtige ruimte die mijn klanten wilden hebben voor filmvoorstellingen en winteravonden. Dit "Field House" is een mooie vijf minuten lopen van het hoofdgebouw, dat zich in het noorden van New York bevindt. De nadruk lag hier op comfort, warmte en nonchalance. "

Een veldhut in de staat New York werd in een collaboratieve poging bedacht door Hayes, architect Paul F. Shurtleff en landschapsarchitect Douglas Reed. Het gebouw is cl in cedar zijspoor. Grote deuren, die open schuiven om de mediaruimte te onthullen, blijven het farmste-thema (juni 2008)

Zedd geeft een thuisrondleiding door zijn huis in de heuvels | Geopende deur

Populaire Berichten