Huizen

Een gezellige Connecticut-schuur ontworpen voor entertainment

Huizen Een gezellige Connecticut-schuur ontworpen voor entertainment

Our Miss Brooks: Connie the Work Horse / Babysitting for Three / Model School Teacher (December 2018).

Anonim

In de woonkamer van een Connecticut-schuur werden een paar stoelen van Gio Ponti opnieuw bekleed met schaapskleren en een subtiel gevormde bank voegt contrast toe in de hout-cl-ruimte.

Toen een familie uit Connecticut aan Jenny Fischbach vroeg om een ​​oude schuur van 18.000 vierkante meter op hun terrein te veranderen in een uitnodigend toevluchtsoord voor het ontvangen van vrienden en familie, heeft de in New York gevestigde ontwerper haar werk voor haar gedaan. "De fundering was aan het afbrokkelen, en er was geen manier om toegang te krijgen tot de twee hokken op de bovenste verdieping van de ruimte", zegt Fischbach, die samen met architect Reese Owens werkte aan de modernisering van de vroeg 20e-eeuwse structuur, die nu zowel als knus ontmoetingsruimte en sportcomplex, compleet met een basketbalveld, een fitnessruimte en een skikluis. "Het was eigenlijk puin."

Fischbach en Owens begonnen met verbouwingen door de hele structuur omhoog te brengen om een ​​nieuwe fundering te gieten, voegden vervolgens een trap en een loopbrug toe om de kamers op de bovenste verdieping toegankelijk te maken voor elkaar en vanaf de begane grond. Balustrades werden toegevoegd om overeen te komen met de bestaande stalen balken in de hele ruimte, en vier binnenste kolommen werden verwijderd in het hart van de schuur om een ​​open lay-out in de woonkamer te creëren. "We probeerden een hedendaagse stedelijke omgeving te creëren in de rustieke omgeving, terwijl de toevoegingen voelden alsof ze er altijd al waren", zegt Fischbach over de vernieuwde ruimte. Om beide werelden te vermengen, klemt ze de muren van de woonkamer in onafgewerkt en teruggewonnen hout en installeert ze glanzende betonnen vloeren voor een minimalistische look die contrast toevoegt aan de patina van het hout.

De aandacht voor detail gaat verder in de rest van de verzamelruimtes van de schuur. Toen de huiseigenaar een gebied zocht dat leek op een rustieke vissershut, bezorgde Fischbach een gezellige clubkamer met een geavanceerd navy-en-grijs palet, grotendeels te danken aan 650 geregenereerde grenenplaten, die werden gesorteerd en systematisch aan de muren werden vastgemaakt om het ideale zilverachtige te bereiken kleurenschema. In de woonkamer, verzacht een ruig tapijt de ruimte en voegt dimensie toe aan de vlakke betonnen vloeren, terwijl koperen verlichting de ruimte verheft boven zijn ruwe primaire materialen. "Het is het soort ruimte waar je op een regenachtige dag bij wilt zijn", zegt Fischbach. Hoe het er ook uitziet, je zou nooit weten dat het niet altijd zo was.

Populaire Berichten