Architectuur

Contrast in Play in Contemporary Vancouver Residence

Architectuur Contrast in Play in Contemporary Vancouver Residence

Contrast at Play in Contemporary Vancouver Residence | BC. Designed | HD (Maart 2019).

Anonim

In 2014 heeft Scott Posno deze moderne eengezinswoning gebouwd in de wijk Mount Pleasant in Vancouver, BC. Het huis is ontworpen voor een gezin van vier personen en is beslist modern qua esthetiek, maar bevat enkele wijkspecifieke details als aanvulling op de omgeving. De buitenkant van de gekleurde ceder is vergelijkbaar met de houten gevelbekleding die in het gebied veel wordt gebruikt. De ingang is verzonken vóór het tweede verhaal en geeft een geabstraheerd gevoel aan de straatgevel.

Het contrast tussen de buitenkant van de zwarte buitenkant en de gestroomlijnde en bleke kleuren van het interieur is groot. Het lichte kleurenpalet en de open plattegrond geven dit huis van 3.000 vierkante meter de indruk groter te zijn. Een dakraam opent naar alle drie de verdiepingen van het huis, waardoor natuurlijk licht door het hele huis kan filteren, inclusief een van de meest opvallende kenmerken van het huis: de transparante glazen balustrade.

De familiekamer komt uit op een royaal achterdek, zodat de familie kan genieten van het uitzicht op de voorbije seizoenen.

Populaire Berichten