Allerbeste

Een overwoekerde buitenruimte wordt een ontspannen vakantie

Allerbeste Een overwoekerde buitenruimte wordt een ontspannen vakantie

Rehab Religion I Art-Crumbles #7 (April 2019).

Anonim

Toen een jonge vrouw haar jaren vijftig bakstenen huis in de prestigieuze wijk Kalorama in Washington, DC, kocht, stelde ze zich voor dat de tuinruimte in de achtertuin de perfecte schuilplaats was na lange werkdagen in haar concurrerende industrie. Maar de tuin was jarenlang onbeheerd en was zwaar overwoekerd. "De grond was bedekt met erwtengrind, wat niet bevorderlijk is voor wandelen op hakken of blote voeten", zegt de lokale ontwerper Mary Douglas Drysdale. Een ander punt van zorg was de onopvallende bakstenen muren, typisch voor het gebied, die het eigendom van zijn buren scheidde. De klant wilde een ontspannende buitenruimte waar ze met haar twee honden uit de Grote Pyreneeën kon rondhangen en familie kon entertainen. Om dit te bereiken installeerde de ontwerper een cederdek van 18 bij 32 voet dat het grootste deel van de ruimte van 28 bij 37 voet in beslag nam, het landschap herstelde en moderne materialen en afwerkingen toevoegt. Dit is hoe de ontwerpoplossingen van Drysdale deze tuin in de achtertuin nieuw leven hebben ingeblazen.

© Ron Blunt

Om de ruimte te maximaliseren, hield Drysdale het nieuwe houten dek op gelijke hoogte met het grondoppervlak door het in de aarde te laten insluiten. "Ik heb het installeren van stappen vermeden om een ​​gemakkelijke overgang naar het deck te maken en om vierkante opnamen op te slaan, " zegt ze. Er was geen plek om eraf te vallen, leuningen waren niet nodig en het gebied ziet er schoner uit.

Toen Drysdale het erwtengrind verwijderde tijdens de renovatie, vond ze er baksteen onder en toen onbedekte plavuizen onder dat oppervlak. "Het was als een archeologische opgraving van ontwerp, " zegt ze. In plaats daarvan werd het dek ontworpen om naadloos van binnen naar buiten over te gaan - werd het middelpunt van de aandacht.

© Ron Blunt

Het houten dek was afgewerkt met een grijsbruine Sherwin Williams-beits om het meubilair van Janus et Cie te matchen voor een consistente uitstraling. "We hebben ook bruine mulch gebruikt", zegt Drysdale over de omliggende tuinen. "De honden rennen rond om vuil en mulch op het dek te brengen, en alles past perfect bij elkaar." Voor grafisch belang ontwierp Drysdale de dekvloeren in een basketweave-patroon, waarbij ze de volledige zes-houten planken gebruikten om onnodig afval te voorkomen.

© Ron Blunt

De bestaande tuin met fruitbomen en hortensia's werd weer tot leven gewekt en klimop werd gebruikt om de bakstenen muren te verzachten. Meerdere plantenbakken versieren de ruimte en hebben verzonken rollende zwenkwielen eronder. "Het is gemakkelijker voor de klant om ze naar de waterbron te rollen voor bewatering, " zegt Drysdale.

Blac Chyna ontwerpt haar droomhuis

Populaire Berichten